Елементи на блога или как да го разглеждаме бързо и лесно

За да можете бързо и лесно да разглеждате сайта и да намирате публикациите, които търсите сме подготвили кратка информация за различните елементи на блога и как те могат да ви бъдат полезни.

Информацията е налична и чрез линка "Помощ" в долната част на екрана ви.



Тяло на блога

Това е основната част на блога, в която можете да видите последните публикувани статии. Повечето от тях са публикувани само с част от пълния текст и за да ги прочетете трябва да използвате линка "Прочетете още".






Дясно меню

Както подсказва наименованието му, това е менюто, което можете да видите в дясната част на екрана ви. То се състои от няколко елемента.

Анкети

Тук ще откриете линкове към анкетите, които публикуваме. Те са анинимни и ще отнемат само няколко минути от времето ви. Резултатите от по-интересните от тях ще бъдат съобщавани в отделни публикации.

Популарни публикации



Тук можете да видите извадка с най-четените статии за последните 30 дни. Това е лесен начин да откриете най-важните и любопитни за читателите ни публикации.

Етикети


Към всяка статия биват добавяни т. нар. "етикети" или ключови думи, по които можете да откриете дадена публикация. Това е най-бързият и лесен начин да видите всички статии с дадена тематика.

Архив на блога

Тук ще намерите всички статии в блога подредени по хронологичен ред. За да сте сигурни, че няма да пропуснете нито една от тях.

Социални мрежи

Ако искате да сте винаги в течение с последните новини, можете да добавите Emigrate to Australia.info чрез някоя от социалните мрежи.

Translate

За читателите ни по света сме добавили възможност за превод на блога чрез Google Translate.


За сайта

Тук можете да намерите техническа и помощна информация свързана със сайта, като секциите "Помощ", "Авторски права" и др.