Пиши без грешки на английски език с това безплатно приложение от Grammarly

30 юли 2020

Сигурен съм, че не съм единственият, който смята, че английският език е труден. Когато ми се налага да пиша важен текст или имейл на английски език, отделям много време да го подготвя, препрочета, за да съм сигурен, че той е смислен, без правописни, пунктуационни и граматически грешки. След това натискам бутона "Send", само за да открия, че една досадна правописна грешка се е промъкнала в текста ми. Този малък злодей нарочно се е вмъкнал в имейла ми и е заменил "a" с "e" в думата sepErate. Сега изглеждам като необразован глупак пред шефа си!


Всички ние имаме лоши дни. Дни, в които не можем да се съсредоточим, защото сме имали тежка нощ или просто, защото имаме толкова много на главата, че се опитваме да отметнем всяко едно задължение по най-бързия начин. Толкова бързо, че допускаме грешки. Малки, но досадни грешки, които развалят репутацията ни пред другите!

За щастие, преди няколко години открих онлайн продукт, който проверява всяка написана от мен дума на английски език и ми предоставя бърз и лесен начин да поправя всяка допусната грешка. Независимо дали тя е правописна, граматическа, пунктуационна или стилистична. Той се казва Grammarly и е страхотен помощник!

И ти можеш още сега да започнеш да го ползваш и да оставиш времената, в които допускаше грешки в текстовете си на английски език в миналото. Супер лесно е!

  • Просто отиди на сайта на Grammarly
  • Изтегли продукта
  • И започни да пишеш на английски без грешки

Той предлага безплатна версия и работи с повечето видове известни уеб браузери. Grammarly също така предлага версии и за много други продукти като Gmail, Messenger, Google docs, Facebook, LinkedIn и много други. Няма как да сбъркаш! ;-)

Grammarly Logo

Ако безплатната версия на Grammarly ти допадне, можеш да се абонираш за Примиум плана им, който ще ти предложи още много възможности. Сред тях са супер яки функции като проверка на стила и тона в текста ти, както и възможност да заменяш думи с по-подходящи такива предложени ти от Grammarly, за да може тесктът ти да е перфектен.

Можеш да ползваш Grammarly и като свой собствен частен учител. Учител, което винаги е на разположение, показва ти грешките и ти помага да научиш английски език.

Не изглеждай като необразован човек, правещ лошо впечатление пред потенциални работодатели в Австралия. Grammarly ще ти даде предимство пред останалите при кандидатстване за работа.

Спри да се съмняваш в себе си и качествата си. Изтегли Grammarly още сега и се покажи самочувствието на човек, които комуникира с другите свободно и оставя добро впечатление у тях.


Тази статия съдържа партньорските връзки, които са линкове съобщаващи на търговеца, че аз съм препоръчал продукта или услугата, като в замяна получавам малка комисиона, която не ги оскъпява за теб. Благодаря ти!

Аз съм дългогодишен доволен потребител на Grammarly

Emigrate to Australia.info. Предоставено от Blogger.
Върни се в началото