Колко можеш да взимаш в Австралия и Германия 🇦🇺🇩🇪💰




В това видео си говорим колко пари можеш да печелиш в Австралия и Германия с твоята професия. Тъй като не познавам добре Германия и с цел да не се изложа, поканих Апостол да ми помогне. С него даваме примерни заплати на някои професии за двете страни.
Тъй като и Австралия и Германия са огромни по територия и разликите в заплатите на различните региони могат да бъдат доста големи, се опитахме да направим някакво обобщение с цел да ви ги представим. В никакъв случай не можем да гарантираме, че тези цифри са абсолютни и вашата заплата ще е задължително в тези граници, но надявам се ви даваме добра стартова позиция за това какво горе-долу можете да очаквате като заплащане на труда в двете държави.
Ако вашата професия не попада в списъка на тези, за които си говорихме днес, оставете ни коментар. Ще се радваме да разберем каква е тя и да направим едно бъдещо видео за нея.
Ако все още не си се абонирал за канала на Апостол (WhiteGreenRedTV) задължително го направи. Там можеш да видиш много полезни видеа за живота в Германия и полезни съвети за живота като цяло - https://www.youtube.com/channel/UCGsQMyYbM8S8BD0G1NqNRwQ

#емигрирайвавстралия # #

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео
📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия
🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия
🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*
🡆 Ето с какво снимам видеата си*
*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!