Семейно пътешествие до Манджура 🏖️ Ден 6, Влогмас 2018





Днес решихме да отскочим до Манджура, Западна Австралия. Това е малък град до Пърт с население около 80 хил. жители. Обичаме да си правим такива кратки разходки, защото Манджура е изключително спокоен и добре подреден град. Много от жителите му го предпочитат като място, на което да се установят и след това да пътуват до Пърт за да работят там. В днешното видео реших да отговоря на някои от въпросите ви. Говорим си за акули, медузи и други водни животни. Дано да ви е интересно! Ето какво намерих като допълнителна информация що се касае до влизането в контакт с медузи. Експертите са съгласни, че оцетът (поради съдържанието на оцетна киселина) е най-доброто лечение за медузи и техните малки братовчеди - ирукандите. Оцетът действа чрез инхибиране на изхвърлянето от клетка. Оцетът обаче не трябва да се прилага за ужилване на "синя бутилка", тъй като той може действително да стимулира изпускането и да причини допълнителна болка. Ако ви ужили "синя бутилка", трябва да изплакнете добре с морска вода, за да отстраните микроскопичните жила, след това използвайте топла вода или лед за болката. Каква е идеалната продължителност на едно видео за теб? Пиши ми в коментарите тук. #емигрирайвавстралия # #

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео

📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия

🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия

🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*

🡆 Ето с какво снимам видеата си*

*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!