Коледно парти в Австралия - Влогмас Ден 1




Това е първият епизод от коледния ни мини влог. В следващите две седмици ще казвам по едно видео всеки ден. Не забравяйте да се абонирате, за да не пропуснете нито един епизод. Днес бяхме на коледно парти тук в Австралия. Определено изживяването е много по-различно от това, на което сме свикнали в България. Твърдият алкохол и тежките софри са заменени с бира и много занимания навън сред природата. Заведението, в което празнувахме коледното парти е в края на града, в местност известна с винарската си индустрия. Играл ли си някога Зорб Футбол? Това е футбол, който играеш с голяма надуваема сфера около себе си. Не забравяй да се присъединиш и утре! #емигрирайвавстралия # #

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео
📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия
🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия
🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*
🡆 Ето с какво снимам видеата си*
*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!