Разходка в Долината на Великаните

Tree Top Walk атракцията или още известна като "Разходка в Долината на Великаните" се намира на запад от Дания и на изток от Уолпул (Walpole) на крайбрежието в южната част на Западна Австралия. Разположена в сърцето на "Долината на Великаните" тя е международно призната природно-туристическа атракция. Тук можете да почувствате вълнението от разходка на височина над 40 метра през свода на вековна гора и да се насладите на величествени гледки и спиращите дъха красоти на дивата природа.



Tree Top Walk е 600-метрова разходка, състояща се от две части, подходяща за деца и за възрастни, включително и за хора с инвалидни колички. Пътеката, по която се разхождате свързва 'Tree Top' алеята, извисяваща се високо над земната повърхност, с горски пътеки и стабилни платформи близо до земята, където може да се насладите на 400-годишните горски гиганти.

Атракцията е отворена целогодишно, с изключение на 25 декември или при лоши метеорологични условия. GPS координатите са 34" 58' 39.34" S 116" 53' 36.17" E.