Ще пътувам до... - не искате да пропускате това 🌇✈️🇦🇺




В края на тази седмица и началото на другата ще имам възможност да посетя още един австралийски град - Бризбейн или Бризбън, както е известен той тук. Елате с мен на това пътешествие за да разгледаме града заедно и да направим това пътуване малко по-интересно. Ако все още не сте ме последвали в Инстаграм, ви съветвам да го направите, защото в следващите няколко дни там ще има много повече снимки и съдържание от пътуването. Освен това, ще ми трябва и вашата помощ. От време на време ще публикувам анкети в Инстаграм сторийс, на които вие можете да отговаряте и така да решим какво да правим и какво искаме да видим от града. Не забравяйте и, че ще направя YouTube Live включване от сърцето на града в неделя 23 септември. За повече информация и точния час на събитието, следете Фейсбук страницата и Инстаграм. До скоро! #емигрирайвавстралия #ощеединград #койеграда

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео
📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия
🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия
🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*
🡆 Ето с какво снимам видеата си*
*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!