Научете "австралийски" - 89 фрази и думи използвани в Австралия (част 2) 🇦🇺😂
Бихте ли искали да научите най-често използваните типични австралийски изрази и думи?
В това видео ще споделим с вас 89 израза, които се използват тук в Австралия. С Мая отново запретваме ръкави и се опитаме да обясним значението на всяка дума или израз, която имаме в списъка. Някои от тях ни изненадаха, а други ги знаехме, защото ги използваме ежедневно. 

Преди да пристигна тук дори и не подозирах колко по-различен може да е езикът, който използват тук в сравнение с английския, който ни учат в училище.

 В серията "Научете австралийски" ще научим как в Австралия наричат доматения сос, тоалетната и бутилката бира, както и как австралийците съкращават думи като Коледа, подарък и кенгуру. Заинтригувах ли ви? Изгледайте цялото видео, обещавам ви, че има какво ново да научите за Австралия.
 #емигрирайвавстралия #английскивавстралия #какдаговоримкатоместни

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео
📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия
🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия
🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*
🡆 Ето с какво снимам видеата си*
*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!