Какво бихте искали да видите тук?


Здравейте приятели,

за малко повече от шест месеца заедно успяхме да създадем над 25 видеа в YouTube канала на Emigrate to Australia.info. Всичко това нямаше да е възможно без вашата подкрепа и факта, че отделяте от времето и вниманието си да гледате и четете публикациите ми. Благодаря ви!

В тези два месеца споделих с вас видео материали за живота и имиграцията в Австралия на няколко теми. Ако все още не сте ги гледали или не сте се абонирали за канала, можете да го направите още сега! В тях разказах за моят път борейки се с имиграционния процес, както и какви са основните изисквания към кандидатите, които искат да получат виза за постоянно пребиваващ в Австралия. Споделих с вас и съветите, които ми помогнаха да се преместя да живея и работя в Австралия, както и нещата, които биха ви харесали и може би биха ви разколебали да емигрирате.

Моята мисия винаги е била да ви предоставям информация за живота и имиграцията в Австралия, за да можете вие да направите своя избор по-лесно. Когато аз започнах своето пътешествие през 2008г. нямаше достатъчно информация за това, какво е да си имигрант в Австралия, как да си намеря работа и квартира и т.н. Днес в този блог има над 100 статии, които през годините се надявам са помогнали на поне малка част от вас да сбъднат мечтата си и да заживеят тук долу.

Днес аз се обръщам към вас, читателите и зрителите на блога, с въпрос за това какво бихте искали да видите в него? Кои са интересните теми и кои са въпросите, на които вие бихте искали да получите отговор?

Нека заедно продължим да създаваме съдържание, което е интересно и полезно за всички, които биха искали да разберат повече за живота и имиграцията в Австралия!

Пишете в коментарите под тази статия или на Фейсбук страницата ни.