В очакване на разултата от асесмънта

След като чаках две седмици, за да ми разгледат новите учебни програми, изгубих търпение и звънях няколко пъти, очаквах нещата да са вече наред. Оказах се отново заблуден. На 22 май получих имейл, в който оценяващият ме служител ме молеше да обясня "Защо съм изпратил 3 учебни програми, които са за една дисциплина, но с различно съдържание?". Е, моето обяснение беше просто: "Не четеш правилно програмата!" :)


Оказва се, че оценителят се е объркал от всички факултети, деканати, учебни потоци и т.н. и е сметнал, че съм изпратил едни и същи програми. Или може би съм злоупотребил? ;)


Още същата вечер изпратих имейл, в който подробно обясних, кое къде се намира на главната страница, подкрепено с графичен файл. Все пак исках да съм пределно ясен, ;) И отново зачаках...


Три седмици по-късно реших, че нещо може би не е наред и все пак е добра идея да им позвъня отново. След като звънях в понеделник (15 юни 2009) "загрижена служителка" ми обясни, че документите ми са все още при оценителката и тя ще ми изпрати имейл "утре сутрин". Това ме ядоса, все пак бяха минали три седмици, които си бяха изгубени. Приех го все пак с мисълта, че все оше не успявах да взема 7-ци от IELTS-а.


"На другата сутрин" все още нямах имейл от оценителката ми. Хм, май беше време да повиша тонът! :) Отново звъня, този път след 10 минутно чакане и едно грешно прехвърляне на телефонния разговор успявам да се свържа с жена с акцент, който много напомня на жител на Балканския полуостров. След като уточнихме, какъв е проблемът ми с дамата се заприказвахме. Оказа се, че в една от кореспонденциите ми е било отговорено точно от нея. Още няколко секунди по-късно и аз вече знам, че тя живее в Австралия от 6 години и по народност ми е съседка, т.е. живее в съседна на България страна. Уау, тези Озита са много дружелюбни, но пък не си дават много зор с работата, май!


Добрата новина е, че на другия ден получих потвърждаващ имейл. Оценяването ми е завършило и "скоро ще получа писмото с резултата си".


Е, пак "наши хора" успяха да помогнат! ;)


Powered by Qumana