Начало на историята

Казвам се Здравко и искам да емигрирам в Австралия. Добро начало на една дълга история или поне така ми се иска да вярвам.

И така, моята история започва преди около 9 месеца или в края на май 2008 г., когато реших, че искам да емигрирам в Австралия. За мен изборът на дестинация беше лесен. Много слънце, спокоен живот и приветливи хора. Звучи страхотно, нали? Като бонус дойде и информацията, че на озитата не им достига работна ръка в определени сфери.

Ако професията ви е една от публикуваните на официалния сайт на имиграционните власти, вие сте под 45 годишна възраст и владеете английски език, то значи имате шанс да получите виза за постоянно пребиваване на територията на страната. Между другото, ето и още едно място, което със сигурност е добре да посетите, за да получите повече информация. Всички във форума са изключително дружелюбни и рядко се случва да не получите мнение по поставен от вас проблем. Тук е може би мястото да изкажа големи благодарности на всички съфорумци, без които нямаше да стигна дори до тук. Следва въпросът...Къде е това "тук"?

За мен все още отговорът е София, но съм с големи надежди, че това ще се промени през следващите 12 месеца.