Мелбърн е прекрасен, но...




Преди няколко дни се прибрах от пътуването си до Мелбърн и беше неизбежно да не сравня един от най-добрите за живот градове в света с този, в който живеем аз и семейството ми в момента. Ето тук можеш да ме последваш в Пейтрион и да видиш цялото пътуване до Мелбърн - https://patreon.com/emigratetoaustralia
Мелбърн е прекрасен в толкова много сфери, неслучайно е първенец дълги години в класацията на списание Тhe Economist.Той обаче не е идеален. Както всеки друг град и той страда от проблеми и неща, които съпътстват всеки модерен космополитен град в света.
От друга страна се убедих, че Пърт има един от най-добрите, ако ли не и най-добрият климат в Австралия. Аз лично много харесвам подобния на средиземноморски климат в региона и прекрасните пролет и есен с не много високи температури и сравнително ниска влажност. В това видео си говорим за още неща, които ми направиха силно впечатление при пътуването ми, затова не го пропускай!

#емигрирайвавстралия #азсъмдеенмечтател #вижавстралия



***********************************

😍 Харесваш ли това видео? 

Помисли дали не искаш да се присъединиш като наш поддръжник в Пейтрион.
Там ще получиш достъп до ексклузивни видеа, снимки и допълнителни ресурси, които не са налични никъде другаде. Като част от поддръжниците ти получаваш достъп до допълнителни ползи и получаваш възможност да помогнеш заедно да постигнем целите си.

Супер лесно е:

😍 Отвори страницата ни в Пейтрион
🔑 Избери си ниво на подкрепа и се присъедини
🎁 Получи ексклузивен достъп, допълнителни ползи и подаръци

Не пропускай възможността да видиш и научиш още за Австралия в компанията на нови приятели!
👇Цъкни бутона и се присъедини сега!
Become a Patron!