ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА в Австралия - Въпроси и отговори




Днес отново ще отговарям на въпросите оставени от зрители под видеата в социалните мрежи. Ще си говорим за пенсионната система в Австралия и това колко пари според мен са достатъчни за да се живее неормално след като спреш да работиш тук. Освен това поглеждаме към това какви са различните компоненти на приходите на хората, които се пенсионират. Тук системата е направена по съвсем различен начин, т.е. не всеки получава пенсия. В бъдеще ще направя цяло видео по темата, защото тя е много интересна. Мисля, че ще е изключително полезна за всеки да разбере какво може да очаква, ако един ден смята да се пенсионира в Австралия, но и ако му е интересно как стоят нещата в чужбина в това отношение.
В края на видеото официално обявяваме идеята ми да направим лайф ивент какъвто не сме правили досега. Обявявам цел да постигнем 1000 абоната до края на годината и да направим това включване на живо около Коледа или Нова година. Когато достигнем 800 абоната, ще обявя къде ще се проведе той, при 900 ще ти кажа с какво ще е по-различен, а при 950 ще разкрия и последната част от изненадата.

За повече информация за двустранните договори за социални плащания
За медицинските лица и образователната система виж това видео
За изпита IELTS виж тук
Купи си билет за Австралия и пътувай с Катар Аъруейз*
Помагай като правиш субтитри за видеата

#емигрирайвавстралия #азсъмдеенмечтател #вижавстралия



***********************************

😍 Харесваш ли това видео? 

Помисли дали не искаш да се присъединиш като наш поддръжник в Пейтрион.
Там ще получиш достъп до ексклузивни видеа, снимки и допълнителни ресурси, които не са налични никъде другаде. Като част от поддръжниците ти получаваш достъп до допълнителни ползи и получаваш възможност да помогнеш заедно да постигнем целите си.

Супер лесно е:

😍 Отвори страницата ни в Пейтрион
🔑 Избери си ниво на подкрепа и се присъедини
🎁 Получи ексклузивен достъп, допълнителни ползи и подаръци

Не пропускай възможността да видиш и научиш още за Австралия в компанията на нови приятели!
👇Цъкни бутона и се присъедини сега!
Become a Patron!

*спонсорирана връзка