Колко пари ми трябват за да живея в Австралия




В това видео си говорим за това колко пари ви трябват на месец за да живеете в Австралия. Цените и примерите в него се базират на нашия опит в Пърт, Западна Австралия и на живота както ние сме го видели като семейство. Цените в него целят да ви дадат ориентир за това какво може да очаквате, но не ги възприемайте като най-точните и истински за това колко струват определени неща в Австралия. Австралия е прекалено голяма и разходите от щат до щат много се различават. Например, цените на имотите в градове като Сидни и Мелбърн са много по-различни от тези в Дарвин, например. Ако имате въпроси или искате да разберете цените на стоки и услуги, които не са включени в това видео, ще се радвам да ми пишете в коментарите под видеото. #емигрирайвавстралия

***************************************************
Вижте уникални кадри за живота в Австралия, чуйте съвети, които помогнаха на автора му да емигрира, така че и вие да успеете да сбъднете мечтата си.
📺 Не пропускайте нито едно видео
📺 Имиграцията в Австралия
📺 Животът в Австралия
🌏 Блог за живота и имиграцията в Австралия
🌏 Facebook
🌏 Instagram
🌏 Емигрирай в Австралия магазин
***************************************************
🡆 Безплатен наръчник за имиграция в Австралия
🡆 Обичате ли да пътувате?*
🡆 Подгответе се за IELTS*
🡆 Ето с какво снимам видеата си*
*спонсорирани връзки, т.е. ако линковете са ви полезни и направите покупка чрез тях, аз получавам малка комисиона, която ми позволява да правя повече и по-качествени видеа. Благодаря ви!