4 начина да повишите оценката си на IELTS


Здравейте,

Както знаете от историята ми, аз имах известни затруднения да постигна нужната ми оценка на изпита по английски език.
В днешното видео споделям четири начина, които могат да ви помогнат да се подготвите за изпита и да постигнете целта си.
Първият начин е, чрез онлайн тестове. Има много материали онлайн, но ако искате да видите сайтовете, които аз ползвах, свалете си Наръчника за имиграция в Австралия.
Вторият начин е чрез явяване на курс за подготовка или частни уроци по английски език. Това е може би най-добрият вариант. Чрез него аз също успях да постигна оценка 7 на всеки от четирите компонента. Имайте предвид, че е добре да се подготвяте специално за IELTS, тъй като изпита по мое мнение оценява възможностите ви да отговорите на база на зададените критерии и не оценява дали като цяло владеете перфектно английски език.
Третият начин е чрез книги за подготовка. Има много подобни на пазара, като това е сравнително достъпен вариант за подготовка.
Последният метод, които бих ви препоръчал е онлайн курсове чрез Udemy. Те са добър вариант за хора, които не разполагат с много свободно време или нямат възможност да посетят курс лице в лице. Веднъж закупили курс от Udemy, вие можете многократно да го използвате за подготовка.
Udemy е онлайн сайт, който предлага курсове в много други сфери. Чрез него можете допълнително да развиете знанията си и уменията си.

Generic Category (English)640x480