7 начина да ме подкрепиш

Здравей, деен мечтателю!

Смяташ ли, че всички тези мечтатели са прави?
Много благодаря за видеото, страхотно и интересно ❤️ - Гери
Само ако учителката ми по История преди 20 години разказваше като теб... беше ми много интересно, благодаря! - Иван
Наистина видеото е много добре направено! Браво! - Кирил
Благодарим ти Здравко за съветите през годината.Благодарение и на тях и на нашия труд успяхме да вземем виза за Австралия-Сидни.Пожелаваме ти успех през новата година,а ние ще следим твоите видеа.Може някой ден и да се срещнем. Поздрави! - Павлин
поздравления за страхотния канал! - Силвия

Помогни ми, за да можем да продължаваме да сбъдваме мечти заедно! Ето как можеш да се включиш и ти.

1) Стани поддръжник в Patreon

С по-малко от 7 стотинки на ден можеш да станеш поддръжник в Patreon и да получиш достъп до още ексклузивни видеа, снимки и информация за живота в Австралия.

2) Купи продукт от мърч магазина

Ако предпочиташ да получиш физически продукт като част от подкрепата ти, можеш да си купиш някоя от моите тениски, суитчери, чаши и други продукти.

3) Задай всичките си въпроси

Свържи се с мен за видео или аудио разговор и получи отговор на всичките си въпроси свързани с живота в Австралия. Научи повече

4) Използвай спонсорираните ни връзки

От време на време аз ще споделям с теб продукти и услуги, които харесвам и смятам, че могат да ти бъдат полезни. Ако те ти допадат и искаш да се възползваш от тях, ще съм ти много благодарен, ако използваш моите спонсорирани връзки/линкове. По този начин, аз получавам малка комисиона, без това да оскъпява продукта или услугата за теб.

5) Сподели с приятел

Кажи на приятел за Емигрирай в Австралия и сподели любимото си видео.

6) Спри AdBlock, когато си тук

Да, знам, че понякога е досадно да виждаш всички тези реклами, но стотинките от тях ми помагат да държа лампите светнати тук.

7) Разкажи ми как ти помогнах

Пиши ми за да ми разкажеш как успях да ти помогна. Полезни ли са ти видеата ми и как те промениха живота ти? Какво мога да подобря и какви са любимите ти моменти?


Искрено ти благодаря за помощта!

Здравко
Създател на Емигрирай в Австралия
full-width