Стани поддръжник в Patreon

Знаеш ли, че можеш да станеш част от избрана група от дейни мечтатели, които имат достъп до ексклузивно съдържание и ползи? Говоря за видеа, снимки и други придобивки, които не са налични никъде другаде.

Както вече ти споменах в едно от видеата, много мислих за това как можем заедно да разширим възможностите на това, което правим заедно. Как да достигнем до още хора и места, които са извън нашия обсег?


Вече можеш да се присъединиш и ти като част от платформата Patreon.

Пейтрион (Patreon) е платформа, която свързва творци, музиканти, писатели, хора, които създават видео съдържание, като мен и техните зрители, читатели, слушатели. С месечната си подкрепа те помагат на твореца да продължи да ги радва със съдържанието си, а те от своя страна получават ексклузивни ползи (виж по-долу).
Месечната подкрепа започва от 1 американски долар, което е по-малко от 2 лева на месец.

С месечното си участие ти получаваш ексклузивни ползи като:
 • достъп до ексклузивно съдържание налично само за поддръжници
 • покана за срещите ни на живо (когато такива се организират)
 • 20% отстъпка от стоките в магазина ни
 • възможност да гласуваш всеки месец за приоритетни теми за видеа
 • 1-часов видео или аудио разговор с мен, за да отговоря на въпросите ти
 • достъп до съдържанието на електронната книга "Започни живота си в Австралия" (ще бъде налична при постигане на цел 2)
 • достъп до списък с цените на различни стоки и услуги в Австралия, който заедно актуализираме (ще бъде наличен в бъдеще)
 • и много други

С участието си, ти ми помагаш да поддържам Емигрирай в Австралия, но също така заедно работим за постигане не поставените ни цели:
 1. Наемане на дизайнер, който да ни помогне да обновим съдържанието в мърч магазина с нова колекция. Ти ще бъдеш част от нейното избиране и създаване.
 2. Завършването на електронна книга, която описва всичко, което знам за започването на нов живот в Австралия. Книгата ще съдържа лични истории, полезна информация и съвети, които да ти помогнат при емиграционния процес. Тя е сбор от всичката информация, която ми се иска някой да беше споделил с мен преди заминаването ми за Австралия.
 3. Регулярно ще посещаваме мества в Пърт и околностите на града, които представляват интерес за нас. Кое място да посетим ще избираме заедно след гласуване и дискусия. Това може да е интересно, историческо място, забележителност или екстремно изживяване. Каквото и да изберем, цялото пътуване и изживяването ще бъде събрано във видео, което ще бъде налично само за поддръжници.
 4. Да разширим обхвата си, като всяка година посещаваме място в Австралия за няколко дни. Отново всичко свързано с пътешествието ще бъде записано в серия от видеа, които ще бъдат достъпни само за теб, като поддръжник на Емигрирай в Австралия.
Какво мислиш? Изглежда ли ти интересно?

Включи се като станеш поддръжник сега

Emigrate to Australia.info. Предоставено от Blogger.
Back to Top