Стани поддръжник в Patreon

Знаеш ли, че можеш да станеш част от избрана група от дейни мечтатели, които имат достъп до ексклузивно съдържание и ползи? Говоря за видеа, снимки и други придобивки, които не са налични никъде другаде.

Както вече ти споменах в едно от видеата, много мислих за това как можем заедно да разширим възможностите на това, което правим заедно. Как да достигнем до още хора и места, които са извън нашия обсег?


Вече можеш да се присъединиш и ти като се присъединиш към нас в платформата Patreon.

С месечното си участие ти получаваш ексклузивни ползи като:
  • 20% отстъпка от стоките в магазина ни
  • достъп до съдържание налично само за поддръжници
  • открояване на потребителското ти име в YouTube, когато коментираш в канала
  • възможност да гласуваш всеки месец за приоритетни теми за видеа
  • уникални снимки и кратки видеа, разкриващи ежедневието ни, налични само за 24 часа
  • 1-часов видео или аудио разговор с мен, за да отговоря на въпросите ти
  • и много други

С участието си, ти ми помагаш да поддържам Емигрирай в Австралия, но също така заедно работим за постигане не поставените ни цели:
  1. Наемане на дизайнер, който да ни помогне да обновим съдържанието в мърч магазина с нова колекция. Ти ще бъдеш част от нейното избиране и създаване.
  2. Регулярно ще посещаваме мества в Пърт и околностите на града, които представляват интерес за нас. Кое място да посетим ще избираме заедно след гласуване и дискусия. Това може да е интересно, историческо място, забележителност или екстремно изживяване. Каквото и да изберем, цялото пътуване и изживяването ще бъде събрано във видео, което ще бъде налично само за поддръжници.
  3. Да разширим обхвата си, като всяка година посещаваме място в Австралия за няколко дни. Отново всичко свързано с пътешествието ще бъде записано в серия от видеа, които ще бъдат достъпни само за теб, като поддръжник на Емигрирай в Австралия.
Какво мислиш? Изглежда ли ти интересно?

Включи се като станеш поддръжник сега

Emigrate to Australia.info. Предоставено от Blogger.
Back to Top