Най-добрият софтуер (включително и безплатен)

Canva

Създай професионалната си биография за минути с този изцяло онлайн графичен софтуер. Вземи 30-дневен безплатен достъп до Canva Pro.

Grammarly

Пиши без грешка на английски език с Grammarly. Ако подготвяш професионална кореспонденция за работа или пък искаш да подобриш английския си език, вземи Grammarly напълно безплатно.

NordVPN

Промени локацията си и защити трафика си, когато браузвъш из интернет. Има ли сайт, който не ти позволява да го отвориш, защото не се намираш в определена държава? С NordVPN можеш да промениш това за секунди.

LastPass

qwerty123 е една от най-често използваните пароли в света и е изключително лесна за отгатване от хакери. Недей да използваш една и съща лесна парола за всичките си сайтове. Вземи си мениджъра за пароли LastPass и оттук нататък ще си сигурен, че паролите ти са добре защитени. 

Zoho Books 

Колкото и да не ни се иска всеки бизнес, независимо дали е голям или малък, трябва да отчита приходите и разходите си. Аз ползвам, Zoho Books, което прави целият процес много лесен. Zoho Books автоматично изтегля данните от различните системи, с които работя и правя осчетоводяването им супер лесна задача. Вземи Zoho Books на https://go.zoho.com/hyy и ще получиш $100 към своя портфейл след като се абонираш за услугата.


*Линковете на тази страница са спонсорирани. Това означава, че ако ги използваш за да закупиш някой от продуктите, аз получавам малка комисиона, която не оскъпява продукта за теб по никакъв начин. По този начин помагаш да плащам сметките тук и на Емигрирай в Австралия да съществува. Благодаря ти!