Печели допълнителен доход

Едва ли някой би се отказал от възможността да спечели някой лев (долар) допълнително, ако има такава възможност. Тук съм събрал няколко възможности, които могат да ти докарат допълнителен доход, независимо дали се намираш в България в момента и събираш пари за следващото си пътуване до Австралия или вече си в страната и си започнал новия си живот. На какъвто и етап да се намираш, ето няколко предложения, които могат да ти докарат допълнителен доход още днес.

Стани домакин

Как ти се струва възможността да печелиш по няколко стотин долара на месец допълнително без да се налага да започваш втора работа или да работиш безброй допълнителни часове? На мен ми звучи супер интересно!

Airbnb е онлайн платформа, която свързва хора отдаващи домовете си под наем с такива, които желаят да отседнат в тях. Разликата с обикновените хотели е, че Airbnb дава възможност на хора като теб и мен да печелят допълнителен доход без да се налага да търсиш клиенти, да поддържаш уебсайт и да рекламираш услугата си. Airbnb host програмата ти дава възможност да се включиш още днес и да започнеш да печелиш допълнителен доход.
Добавянето на обявата е напълно безплатно, независимо дали искаш да отдадеш под наем една стая или цяла къша. Също така Airbnb ти дава възможност сам да определяш цената си и какви условия би искал да поставиш на гостите си.
За да защити домакините, Airbnb застрахова безплатно срещу щети и инциденти, така че да не ти се налага да се притесняваш.
Ако искаш да припечелваш допълнително или да обезпечиш следващата си почивка, включи се сега в тяхната програма и започни да печелиш.


Продавай снимки и видео

В днешно време всеки има достъп до фотоапарат или видео камера. Ако фотографията те влече, то ти можеш да печелиш допълнителен доход като продаваш снимките и видеата си.
За да направиш това, ти можеш да използваш услугите на микросток агенции като Shutterstock и Canva. Още днес можеш да се регистрираш напълно безплатно и да започнеш да печелиш.

Продавай услугите си

Ако си добър в графичния дизайн, писането на код или рисуването, то ти имаш шанс да изкарваш допълнителен доход с тези умения.
Fiverr® е най-големият пазар на услуги в света, с цени започващи от $5. Там ти имаш възможност да предоставяш услугите си в сферата на графичен дизайн, кодиране и още много други на клиенти, които да те наемат за своя бизнес или малък проект.
Каквито и да са твоите креативни качества с Fiverr имаш възможност да припечелваш допълнителен доход от вкъщи.

728x90f In Doers We Trust


*Линковете на тази страница са спонсорирани. Това означава, че ако ги използваш за да закупиш някой от продуктите, аз получавам малка комисиона, която не оскъпява продукта за теб по никакъв начин. По този начин помагаш да плащам сметките тук и на Емигрирай в Австралия да съществува. Благодаря ти! full-width