Уреди за дома

След като пристигнеш в Австралия със сигурност ще трябва да си купиш черна и бяла техника за дома. Няма да можеш да минеш без някои задължителни за всеки дом електроуреда като кафе машина, тостер, телевизор и т.н.
Ето няколко магазина, които съм ползвал и спокойно мога да ти препоръчам.

Breville*

Ако трябва да си призная, преди да се преместя в Австралия не бях чувал за Breville. Оказа се, че те са създадени през 1932 година в Сидни и днес имат представяне в над 70 страни по света. От както си купихме първия им продукт, станах голям фен на марката. Освен, че са супер здрави и издръжливи, електроуредите на Breville са и със супер модерен дизайн, които перфектно се вписват в кухнята ни. Обожавам кафето и гофретите, които си приготвяме всеки уикенд!
Горещо ти ги препоръчвам като алтернатива на добре известните в България марки. Няма да съжаляваш!

The Good Guys*

Веригата The Good Guys има няколко магазина тук в Пърт, но те също така поддържат и онлайн магазин, от които можеш да си пазаруваш. Нееднократно сме купували черна и бяла техника от тях, като винаги сме оставали доволни от обслужването и комуникацията. Към настоящият момент дори повечето ни бяла и черна техника е купувана именно оттам. Преди да се нанесем в новата къща купихме всичко необходимо, което те ни доставиха безплатно като част от допълнителната гаранция, която закупихме за някои от продуктите.

JB-Hi Fi

Това е друга моя любима верига от магазини. През годините това си остава един от любимите ми магазини за черна техника. Там можеш да откриеш почти всичко, като хората с афинитет към високите технологии и модерните електроуреди със сигурност ще се чувстват като у дома си при тях.

*Линковете на тази страница са спонсорирани. Това означава, че ако ги използваш за да закупиш някой от продуктите, аз получавам малка комисиона, която не оскъпява продукта за теб по никакъв начин. По този начин помагаш да плащам сметките тук и на Емигрирай в Австралия да съществува. Благодаря ти! full-width