Планирай следващата си почивка

Не знам за теб, но аз обожавам да пътувам! Обичам да откривам нови места, да се наслаждавам на местната култура и храна и да опознавам хората живеещи там. Планирането на подобно пътуване може да отнеме много време, а осъществаването му да излезе прекалено скъпо. Затова аз нахвърлях няколко предложения, които може да са ти от полза при планирането на следващото ти пътуване и да направят подготовката му лесна, а самото изживяване много по-приятно.

Кое място да посетя?

При подготовка на пътуване и почивка, аз лично започвам с избирането на дестинацията. Решавам къде ми се ходи и къде бих искал да отседна. За целта винаги ползвам Booking.com. Те имат супер лесно за използване мобилно приложение, а сайта им е супер лесен за навигация и подготовка на пътуването. Като техен дългосрочен клиент, аз имам възможност да натрупвам ползи като по-късен чекаут в определени хотели, както и отстъпка от цената на нощувката. Много готино!
Започни планирането на следващата си почивка като въведеш желаната дестинация в полето тук долу.

Booking.com

Как да стигна дотам?

След като съм запазил място, в което да отседна, следва да избера и как да стигна дотам. Обикновено използвам приложение като Skyscanner, което ми позволява да избера най-изгодните предложения на авиокомпаниите. Skyscanner има уебсайт и мобилни приложения за Android и iOS, така че е супер лесно да купиш билетите си.Какво да правя там?

Понякога ти стига само да се препичаш на басейна в хотела и да се наслаждаваш на прекрасното време. Но за тези от нас, които искат да имат една незабравима почивка, ето и няколко предложения за неща, които можем да правим по време на отмората.

Обиколки и атракциони

Харесваш ли да разглеждаш места и да посещаваш забележителности? iVenture Card е най-бързо развиващата се атракционна карта в света. Ако обичаш да спестяваш пари от цените на най-добрите атракции и туристически преживявания по целия свят с напълно гъвкави пакети, то трябва да провериш предложенията им. iVenture Card прави избирането на атракционни супер лесно, като на всичкото отгоре спестяваш и пари от пълната им цена, което е още по-готино!

iVentureCard

Скокове с парашут в Австралия

Второто ми предложение е свързано с малко по-екстремно изживяване, ако си в Австралия. Skydive Australia ти дава възможност да направиш посещението си в страната още по-незабравимо като скочиш с парашут от една от 15 локации тук в страната. Ако си в Нов Южен Уелс, Виктория, Куийнсленд или Западна Австралия и искаш да се позабавляваш можеш да си запазиш място чрез техния уебсайтSkydive Australia ти дава възможност да подариш скок с парашут и на любим човек, чрез един от техните ваучери.

Всякакви екстремни забавления

Adrenaline (AU) предлага възможност да си избереш от цяла палитра от екстремни забавления. Ако харесваш летене, високи скорости, водни забавления то тук със сигурност ще намериш нещо за себе си. Adrenaline (AU) също така предлага тези екстремни изживявания на много изгодни цени като на сайта им винаги можеш да намериш екстремно изживяване, което е на промоционална цена.
Независимо дали искаш да опиташ нещо, което ще инжектира адреналин в кръвта ти когато си във въздуха, по вода или на сушата, тук със сигурност ще го намериш и то на най-ниската цена!
*Линковете на тази страница са спонсорирани. Това означава, че ако ги използваш за да закупиш някой от продуктите, аз получавам малка комисиона, която не оскъпява продукта за теб по никакъв начин. По този начин помагаш да плащам сметките тук и на Емигрирай в Австралия да съществува. Благодаря ти!