Ето как да стигнеш до Австралия

Австралия е толкова далеч от останалата част от света, че единственото смислено решение би било да прелетиш до там със самолет. Ето какво бих ти препоръчал.

Qatar Airways

Когато ми се налага да летя до Австралия, аз винаги ползвам услугите на Qatar Airways. Те предлагат изключително съотношение между качество на услугата и цена, която плаща клиента. Предвид факта, че пътуването от България до Австралия е толкова дълго и изморително, аз предпочитам то да бъде възможно най-кратко. Qatar Airways ми предлага точно такава възможност. Те имат едни от най-кратките полети до Австралия като ми отнема само около 15-16 часа време във въздуха, за да стигна от София до Пърт в Западна Австралия.

Qatar Airways

Etihad Airways

Etihad Airways е друга голяма авиокомпания, която лети то Австралия. Аз лично не съм пътувал с нея, но мои познати са я ползвали и са доволни от услугата. Знам, че Etihad Airways е предпочитана компания за някои мои познати живеещи в източните щати на Австралия. Заслужава си да провериш и техните предложения за самолетни билети до Австралия.

Etihad: Choose Well

Skyscanner

Skyscanner е водещ световен сайт за търсене на пътувания с над 70 милиона уникални месечни посетители. Аз ползвам Skyscanner, когато ми се налага да проверя цените на различни авиокомпании и най-изгодните им предложения. Ако искаш обичаш да пазаруваш изгодно, то Skyscanner е чудесен вариант за теб да сравниш всички предложения на авиокомпаниите.*Линковете на тази страница са спонсорирани. Това означава, че ако ги използваш за да закупиш някой от продуктите, аз получавам малка комисиона, която не оскъпява продукта за теб по никакъв начин. По този начин помагаш да плащам сметките тук и на Емигрирай в Австралия да съществува. Благодаря ти! full-width